роздуми

 
 

Новини з Борислава

Борислав вшановує Івасюка...
З нагоди 60-річчя від дня народження Володимира Івасюка в бібліотеках міста Бориславаоформлені тематичні полиці та добірки матеріалів : „Твоя пісня буде поміж нас...”, „Життя, як обірвана пісня”. Цій же даті присвячені музично-поетичні анонси та літературні подорожі „Пісні його серця співає Україна”. Працівники бібліотек запрошують відвідати бібліотеки міста та ширше ознайомитись із творчістю композитора. 
... і Шевченка
9 березня в міському Палаці культури м. Борислававідбувся  урочистий вечір – концерт,  присвячений 195-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка. В програмі вечора: виступи провідних мистецьких  колективів міського Палацу культури, дитячої школи мистецтв, відділу освіти, переможців загальноміського конкурсу читців. Організатори дійства – відділи культури та освіти, дитяча школа мистецтв, міський Палац культури. О 12- ій годині квіти до підніжжя пам’ятника цьому українському письменнику  поклали працівники культури, учні загальноміських шкіл, представники громадськості.

укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №20

за 12.03.09 Далі»

Духовні вправи на березень 2009

Отець довіряє Їй свого Сина, Син сходить до Її лона, а Святий Дух створює з Її тіла пресвяте тіло Ісуса. Св. Максиміліан Марія Кольбе

Негайно – це найкращий час, щоб чинити добро.  Св. Катерина з Сієни

Ми повинні випромінювати тепло, щоб людям було добре поблизу нас. Але вони мусять відчувати, що джерелом цього тепла є наша єдність з Богом.  Бл. Роберт Майєр Далі»

- Куме, де це ваш собака ?

- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: “ґафф, ґафф !”

 

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України