роздуми

 
 

Перша річниця «Майдану»

В ці дні минає рік, відколи в Інтернеті появилася дрогобицька Інтернет-газета «Майдан», головними генераторами «Майдану» на даний час виступають журналісти Леонід Гольберг, Роман Ощипок, Іван Тихий. Мережеве видання Дрогобича твердо зайняло свою нішу в медіа-просторі наших сусідів, їхні публікації є гострими та актуальними, вироблено чітку позицію редакції видання з багатьох питань. Особлива вдячність журналістам за висвітлення тем, цікавих для релігійних та національних меншин Дрогобича.

Ми надсилаємо з Трускавця нашим дрогобицьким колегам найщиріші вітання з нагоди першої річниці існування їхнього медійного проекту та бажаємо успіхів та всіляких гараздів.

01.02.2009 |Власна інформація|


Фото від durdom.in.ua

 

 

 

Реклама та оголошення

 

СПА-готель «П’ятий океан» запрошує гостей міста Трускавця зупинитися, відпочити, оздоровитися. На території комплексу функціонує СПА-центр «П’ятий океан» і ресторан «Мисливський рай». Елітність, професійність, конфіденційність та небагатолюдність гарантовано. Детальніша інформація – на сайті www.karpatypremium.com та за телефоном у Трускавці 03247 6-55-62, 6-55-50.

Ресторан «Мисливський рай» запрошує на зустріч Нового Року. Чарівні Дід Мороз та Снігуронька, неперевершений гумор, запальна жива музика, феєрверки, ігри, сюрпризи, вишуканий святковий стіл – все заради Вашого задоволення. Поспішайте!!! Вартість з 1 особи – всього 1 200 гривень. Тел. у Трускавці (03247) 5-34-64, 6-55-50, 6-55-62.

Оркестр естрадно-джазової музики та духовий оркестр «Big-band» в Трускавці – музичні послуги, концерти на замовлення, ювілеї, презентації, шоу-програми. Контакт – п. Василь, адміністратор (067 265 58 45).

 

 

Новини Трускавець та регіон

 
укрвест

СБУ інформує

В умовах сьогодення корупція стала чинником, який реально загрожує національній безпеці, підриває авторитет державного апарату та дискредитує його діяльність, руйнує основні засади демократичного суспільства та конституційного ладу України.

У рамках реалізації поставлених завдань, Службою Безпеки України здійснено низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями.

Варто зазначити, що важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної правоохоронної структури, але й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей.

Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Трускавецькому МВ Управління СБУ у Львівській області діє телефон довіри. Тож якщо Вам стало відомо про факти корупційних дій з боку державних службовців, такі як:

  1. вимагання та отримання хабара;
  2. протиправні дії представників правоохоронних та судових органів;
  3. незаконне відчуження (оренда), приватизація державного та комунального майна;
  4. неправомірне надання дозволів представниками органів влади на заняття тими чи іншими видами діяльності та інші корупційні прояви, телефонуйте за номером у Трускавці 8(247) 5-16-25.

Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно чинного законодавства будуть прийняті відповідні рішення.

    Мешканці Дрогобича, Стебника та Дрогобицького району можуть звертатися за телефоном 8(244) 2-37-65. Одночасно повідомляємо, що Дрогобицьким МВ УСБУ у Львівській області проводиться прийом громадян щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 9.30 до 13.00 з питань, що віднесені до компетенції органів СБУ.

Прес-служба Управління Служби Безпеки України у Львівській області

Перегони на мера

Звернення-прохання

Шановні мешканці м. Трускавець та міст Стебника, Дрогобича, Борислава! Просимо Вас, всіх не байдужих людей до життя бездомних котів та собак, допомогти у відкритті притулку для них у м. Стебник. Потрібно майже все. Не за горами осінь, зима, дощі, холод. Хто чим може, тому будемо раді, нехай допоможе. Також не залишайте нас поза увагою керівники підприємств, приватні підприємці і всі, хто в змозі нам допомогти. За інформацією дзвоніть по тел. 8-067-416-67-07 (Наталія), 8-097-914-67-19 (Лідія), або везіть все до магазину в Стебнику «Зоомагазин». Дуже вдячні всім.
Товариство захисту тварин.

Хлопчина бажає познайомитися в басейні з одною дамочкою, але через сором’язливість не знає, як почати розмову. Врешті зважується і запитує:
Чи не скаже пані, вода тут холодна чи тепла?
Прошу пана, я ту є яко курва, а не яко термометр, - відповідає дамочка.

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України