роздуми

 
 
«Перукарня» на Стебницькому кільці

Саме на Стебницькому кільці, за даними водіїв, можна найчастіше «напоротися» на даішників. Причиною цього, можливо, є те, що в цьому районі Трускавця рух є найінтенсивнішим, подібно як і на кільці Дрогобицькому. Стражі закону «стрижуть» не згірш від перукарів найвищої кваліфікації, тому водіям потрібно бути максимально не лише задля власної безпеки, але і задля власного гаманця. Навіть заступника мера нещодавно спіймали на перевищенні швидкості, проте чи матиме це якісь наслідки, наразі невідомо.

№ 13 (39) 20 лютого 2009 р.| Власна інформація |
 

Новини Трускавець та регіон

 
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №13

за 20.02.09 Далі»

Духовні вправи на лютий 2009

Батько відбирає в дитини іграшки, щоб звернути її увагу на важливіші речі. Бог чинить подібно, щоб скерувати нас у бік неба. Св. Йоан Златоустий

Наповнюйтесь боязню Божою, і не залишиться місця для будь-якої іншої. Св. Бернард

Великі проблеми ми повинні вирішувати тоді, коли вони ще зовсім малі. Ядвіга Рутковська

Не молячись щоденно, тобто  не виглядаючи щодня Бога, ми не прислухаємось до Його Слова, не готуємось до щоденних вирішальних життєвих випробувань. Карл Ранер

Далі»

- Куме, де це ваш собака ?

- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: “ґафф, ґафф !”

 

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України