роздуми

 
 

Новини з www.zik.com.ua

Владика Ярослав Приріз помолився у в'язничному храмі в Дрогобичі та зустрівся з засудженими

Єпископ-Помічник Самбірсько-Дрогобицької Єпархії Ярослав Приріз здійснив візитацію капелянського служіння у виправній установі № 40 м. Дрогобича. Архиєрей очолив Божественну Літургію та виголосив повчальну проповідь у в'язничному храмі святих мчч. Бориса і Гліба. Єпископ поспілкувався із в'язнями, мав зустріч із керівництвом установи. Владика детально ознайомився із працею та труднощами капелянського служіння з уст ієрея Василя Грома, капелана в'язниці.

Три готелі у Трускавці зможуть прийняти учасників «Євро -2012»

У Трускавці приймати учасників Євро-2012 можуть три готелі – «Ріксос», «Женева» та „Карпати”. У Трускавці є можливість розміщення однієї команди групового турніру, що відбуватиметься у Львові, – вважає начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської облдержадміністрації Степан Лукашик, який побував з робочим візитом у Трускавці.

На Львівщині в озері знайшли труп 47-річного чоловіка

 7 квітня в місцевому озері с. Дорожів Дрогобицького району виявлено тіло гр. А., 1962 року народження. Тіло без ознак насильницької смерті, скеровано до моргу, причина загибелі встановлюється.Нагадаємо, з початку року на водоймах області виявлено тіла 6 загиблих осіб, з них 2 дитини.

Дрогобицький стадіон «Галичина» має шанс стати тренувальною базою для учасників "Євро-2012"

Дрогобицький центральний стадіон «Галичина» має шанс стати тренувальною базою для двох національних команд, які братимуть участь у "Євро-2012". Про це  8 квітня повідомив кореспондент ЗІКу з посиланням на начальника відділу архітектури і містобудування виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Михайла Винницького. З його слів, компетентна комісія розглядала три пропозиції: побудова стадіону в Трускавці, використання стадіону в с.Доброгостів Дрогобицького району і стадіону в Дрогобичі. Побудувати стадіон досить проблематично через відсутність джерел фінансування, а до Доброгостова погана дорога.«Пропозиція дрогобичан виглядає найбільш привабливою, – каже Михайло Винницький. – Тому сподіваємося, що вибір буде зроблено на користь «Галичини».

Екс-депутат ЛОР  пропонує змінити статус Стебника, щоб врятувати місто від техногенної катастрофи

Екс-депутат Львівської обласної ради Костянтин Іваночко вважає, що Стебник, який було розбудовано разом із калійним комбінатом, нині перетворився в депресивне місто, яке нікого не цікавить – ні львівську, ні столичну владу. Зі слів Костянтина Іваночка, місто нині на грані техногенної катастрофи – шахти валяться і ніхто за це не несе відповідальності. У Стебнику накопичилося багато комунальних та інших проблем, які не вирішуються через безгрошів’я. На думку Костянтина Іваночка, щоб змінити ситуацію на краще, необхідно визначитись зі статусом Стебника. Нині місто ніби-то належить до Дрогобича, але одночасно є самостійним зубожілим містом.

Костянтин Іваночко бачить три виходи з ситуації: надати Стебнику статус міста обласного підпорядкування, що дало б йому змогу отримувати дотацію з державного бюджету. Надати Стебнику статус міста районного підпорядкування і, можливо, зробити районним центром. Або ж позбавити Стебник статусу міста і влити його до складу Дрогобича чи Трускавця на правах мікрорайону.

Міжнародна клініка доктора Козявкіна у цьому році планує відкрити новий центр у Херсонській області

У 2009 році Міжнародна клініка відновного лікування Володимира Козявкіна (м. Трускавець Львівської області) планує відкрити новий центр у Херсонській області. «Центр у Херсонській області планують здати в же цього року», – зазначають у клініці. У 1993 році метод реабілітації Козявкіна був офіційно визнаний в Україні. Його основою є підвищення якості життя пацієнтів та їх максимальна побутова адаптація. Аналіз понад 12 тисяч пацієнтів, які протягом 20 років проходили курс відновного лікування за методом Козявкіна, показав підвищення активності у 91% пацієнтів. Осяг пасивних рухів підвищився у 84% хворих на ДЦП дітей. Почали тримати голову в лежачому положенні 75% пацієнтів з відсутнім до лікування контролем голови; 62% пацієнтів почали сидіти, поява повзання помічалася у 28% пацієнтів; самостійно стояти навчився 41% пацієнтів, почали ходити 19% з раніше не ходячих.

укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №29

за 09.04.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Дзвінок. Путін знімає слухавку.
- Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіславова! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо.
- Хорошо, Миша. Это важная новость. А большая у Вас армия?
- Ну, зараз… (рахує) Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім.
- Должен признаться, Миша, что у меня в Армии 100 тысяч человек, которые только ждут моего приказа.
- Холєра ясна, я зара вам віддзвоню.

(за якийсь час)…
- Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас
приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи.
- Должен сказать тебе, Миша, что после последнего нашего разговора я
увеличил армию до 200 тысяч человек!
- Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную.
(за якийсь час)
- Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни.
- Неужели? Очень жаль. А почему это вы вдруг передумали?
- Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили,
і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних.

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України