роздуми

 
 
Свята тривають

Незважаючи на те, що свята новорічно-різдвяного циклу нарешті закінчилися, в нашому регіоні відбудеться ще кілька концертів. Так, в Дрогобичі пройде Соборна Коляда під виступи як церковних, так і світських хорів, в Стебнику пройшов теж фестиваль хорової пісні в цю неділю, а 30 січня в Дрогобичі виступить відомий ще піснею «Де твоя, де твоя, де блукаюча зоря?» з кінця 80-х рр. співак Ігор Богдан (тепер житель Канади), який вже провів три концерти з аншлагом цьогоріч у Львові.

А наступної неділі в Трускавці буде дійство іншого рівня – урочистості з нагоди 100-річчя від Дня народження Степана Бандери в ПК ім.  Шевченка (зустріч з онуком, дослідником біографії, фільм).


№ 5 (31) 26 січня 2009 р.|   | Власна інформація |

Свіжий випуск ТВ

за 26.01.09 Далі»

Трускавець: підсумок року Божого 2008.

Трускавець – не окрема держава, тому багато подій, явищ, фактів загальноукраїнського рівня так чи інакше відбилося на житті нашого міста в минулому 2008 році. Це і криза кінця року, скорочення робочих місць, стрибки курсу валюти і ціни на бензин. Проте ми хочемо коротко зупинитися на кількох подіях, які для нашого міста є знаковими, подіях, які вже ввійшли в історію славного міста-курорту Трускавець. Перепрошуємо, якщо щось оминемо, про щось не згадаємо і будемо раді, якщо ви, шановні трускавчани, нам на цей недолік вкажете. Далі»

В москалів в усіх анекдотах про українців українці скупі і злі. А в українців в анекдотах про москалів москалі зазвичай мертві…

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України