роздуми

 
 
Жорстокість не знає меж

В Стебнику після різдвяних свят відбувся похорон 51-річної жінки-сторожа, яку облили бензином та підпалили разом із сторожівкою жорстокі нападники на підприємство, яке вона охороняла. По даній справі ведеться слідство, поки що нам відомо лише, що жінка намагалася завадити бандитам, але їм вдалося зробити свою чорну справу, зв’язавши свою жертву та підпаливши в замкненому приміщенні разом із собакою. Вижив лише обгорілий кіт. А тим часом у Трускавці батько подав у міліцію заяву на власного сина, якого звинувачує в побоях та постійних лайках на свою адресу. Від часу смерті дружини та матері, в цьому сімействі спокою немає.


№ 6 (32) 28 січня 2009 р.| Власна інформація|

Свіжий випуск ТВ

за 28.01.09 Далі»

На книжковій полиці.

«Сучасна українська література кінця ХХ ст. – початку ХХІ ст.» київського видавництва «Школа» - це зовсім не хрестоматія для учнів, а книга, яку варто почитати всім поціновувачам сучасної, дійсно вартісної літератури нашої України. Розпочнемо з прози (це друга частина 450-сторінкового видання). Тут і «Рекреації» Юрія Андруховича, і «Казка про калинову сопілку» Оксани Забужко, і твори Євгена Пашковського, Олеся Ульяненка, Тараса Прохаська, і сильний, хоч і невеличкий за обсягом, «Гуцульський рік» Василя Портяка. А окрім прози – 130 сторінок чистої, високої, кришталевої і такої рідної української нової поезії, поезії Василя Герасим`юка, Ігоря Римарука, Наталки Білоцерківець, Віктора Неборака, Івана Андрусяка, Сергія Жадана, Маріанни Кіяновської… Ми ж пропонуємо вам ознайомитися з двома невеличкими поетичними творами – Павла Вольвача із Запоріжжя та нашого галичанина, справжнього гуцула Івана Малковича (тепер – директор видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» в Києві). Котрий чий вірш – ви зрозумієте і без наших вказівок. Далі»

Розмова в патріотичній українській сім’ї: - Тобі вже 25 років синку, пора б про женячку задуматися… Як тобі Галина з-під лісу? І хата велика, і шмат лісу… - Не хочу… - А як тобі Оксана, що на горі живе - хороша сім’я, багато поля, два трактори… - Не хочу… - А кого ж ти хочеш? - Альошу хочу! - Ти що здурів! Він же москаль!

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України