роздуми

 
 
Луцький тенісист став найкращим у Трускавці

Традиційний всеукраїнський дитячий тенісний турнір «Зимовий Трускавець», який відбувся у цьому курортному містечку Львівщини, зібрав 60 учасників з 14 областей України. Про це 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».

За найвищі місця боролися хлопці і дівчата віком до 14-ти років. Найзапекліша боротьба на кортах розгорнулася між київською та львівською школами тенісу.

«Це – рейтинговий турнір першої категорії, тому вимоги до нього високі. Починаючи з 1998 року, відколи проходять такі змагання, цьогорічний рівень турніру є найвищим», – розповідає головний суддя змагань Анатолій Стасюк.

Як інформує "Високий замок", в одиночних змаганнях хлопців перше місце посів Андрій Кучеренко з Луцька. Другу і третю сходинку вибороли кияни Кирило Панченко та Андрій Редванов відповідно.

Серед дівчат рівних не було киянці Анні Микитась. А друге і третє місця вибороли представниці Львівщини. Другою стала юна тенісистка з Червонограда Катерина Бугаєнко, а третьою – Марта Бурак зі Львова.

У парних змаганнях дівчат перемогли киянки Анна Микитась та Анна Свіріпа. З-поміж хлопців найкраще виступили Олександр Вовк зі Львова та Роман Бойчук з Коломиї.

«Зважаючи на те, що турнір має статус відкритого, цього року не виступали тенісисти з інших країн. Переважно точилася боротьба між двома провідними тенісними школами: київською і львівською. Харків у цьому плані трішки відстав, адже їх представників було лише троє, і вони не показали високих результатів. Загалом, турнір у Трускавці є дуже хорошою підготовкою до зимового чемпіонату України, який повинен пройти в Дніпродзержинську в кінці лютого. Утім, ще точно невідомо, чи він взагалі відбудеться», – додав пан Стасюк.

укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №14

за 23.02.09 Далі»

Духовні вправи на лютий 2009

Батько відбирає в дитини іграшки, щоб звернути її увагу на важливіші речі. Бог чинить подібно, щоб скерувати нас у бік неба. Св. Йоан Златоустий

Наповнюйтесь боязню Божою, і не залишиться місця для будь-якої іншої. Св. Бернард

Великі проблеми ми повинні вирішувати тоді, коли вони ще зовсім малі. Ядвіга Рутковська

Не молячись щоденно, тобто  не виглядаючи щодня Бога, ми не прислухаємось до Його Слова, не готуємось до щоденних вирішальних життєвих випробувань. Карл Ранер

Далі»

- Куме, де це ваш собака ?

- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: “ґафф, ґафф !”

 

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України