роздуми

 
 

Члени ГО „Воля” дають свідчення

12 березня зразу після зриву сесії мер подав кляузу на людей – мешканців Трускавця в прокуратуру. Оскільки оригінального тексту заяви в нас немає , то подаємо наше припущення, яким він міг би бути.

 „Шановний Юрію Васильовичу! Доводжу до вашого відома інформацію про факти умисного перешкоджання роботи пленарного засідання двадцять шостої сесії Трускавецької міської ради, які відбулись 12 березня 2009 року при наступних обставинах. У приміщенні актового залу санаторію „Карпати” о 10.00 год. розпочалося пленарне засідання двадцять шостої сесії  міської ради, у якому я був головуючим. Окрім депутатів міської ради, працівників виконавчого комітету, були присутні ... за їх словами, мешканці міста, близько 50 чоловік. Ці громадяни не були запрошені на засідання сесії і не проходили встановлену Регламентом ради реєстрацію.
В порядку оголошення депутатських звернень виступив депутат Р. Я. Крамар. Він зачитав звернення-протест Трускавецької міської організації „Воля” (копія додається)  та повідомив, що члени цієї організації знаходяться в залі. Після цього без мого дозволу до мікрофона підбіг гр. О. Шоломіцький ... і почав висувати вимоги до депутатів міської ради та міського голови узаконення мешканцям міста автономного опалення, які вони самовільно встановили в своїх помешканнях, подачі гарячого водопостачання тощо. Присутні мешканці почали викрикувати з місця, ходити по залі, образливо висловлюватися у бік міського голови та депутатів: „злодійня”, „бандити”.
Пленарне засідання стало некерованим і я оголосив перерву ... згідно Регламенту Трускавецької міської ради. Оскільки після перерви у сесійному залі панувала атмосфера, що перешкоджала проведенню пленарного засідання, мешканці не розходилися, крики тривали, я оголосив цього дня засідання закритим.
Вважаю, що саме з ініціативи депутата Р. Крамар та за його сприяння вказаними громадянами було проведено з порушенням установленого порядку збори у приміщенні, де відбувалось засідання сесії ради.
За участю та головування цього ж таки депутата проводилось пікетування Трускавецької міської ради 10 лютого цього року, де висувались аналогічні вимоги в зверненні ГО „ВОЛЯ”.
Окремо зауважую, що за даними державного реєстратора у виконавчому комітеті Трускавецької міської ради Трускавецька міська організація „ВОЛЯ” не є легальною та введеною до ЄДРПОУ.
Враховуючи вищенаведене, прошу Вас дати належну правову оцінку діям членів ГО “ВОЛЯ” та депутата Трускавецької міської ради Р. Крамара.”

На даний час міліція „тягає” людей, які прийшли на сесію, бо таке їхнє право. І вони його зреалізували. Гоже це чи негоже? Негоже „капати” на представників громади, яка такого ж мера собі і вибрала. А щоб не бути причетними до цього скандалу та не стояти на будь-чиїй стороні, обмежимося лише кількома риторичними запитаннями в сторону нашого мера та членів ГО „Воля”:

1 Які події відбувалися 72 роки тому на українських землях в СРСР?
2 Чи розумієте ви суть термінів „косуха”, „разводящий”, „опускати”, „хата”, „смотрящій”, „лєпіла”, „казьол”, „трамбон”, „параша”, „пагони”, „вєсло”, адже ці знання можуть пригодитися?
3 Хто такий Йосиф Джугашвілі та які були методи його керівництва?
4 В чому суть хвороби „параноя”?
5 Хто дбає про те, щоб в Трускавці в майбутньому збільшилася кількість політв’язнів та репресованих?
6 Ця цифра говорить сама за себе, це не запитання.

27.03.2009|Власна інформація |
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №25

за 27.03.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

- Куме, де це ваш собака ?

- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: “ґафф, ґафф !”

 

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України