роздуми

 
 

Безголове рішення триголового суду

28 квітня відбулося чергове слухання в трускавецькому суді по справі реєстрації 7 нових депутатів до міської ради. На відміну від попереднього (7 квітня), коли справу розглядав тільки суддя Рибачук, цього разу він головував на колегії суддів, де були присутніми судді Грицьків та Марчук. Незважаючи на те, що слухання розпочалися не о 16.30, а о 16.55, тривали вони недовго. Суд виявив незрозумілу активність, цілком можливо що і через те, що в народі називається абревіатурою «ЦУ» - витребував у прокуратури Трускавця дані про результат розгляду подання екс-депутатів від БЮТ, які нібито і не виходили з фракції, лише створили собі нову, незалежну. В принципі це суті і не міняє, адже є рішення Ради Блоку щодо позбавлення цих 7 осіб повноважень депутатів ТМР, а 5 з них програли і суди, апеляція ними не подавалася. Проте суд вирішив повболівати за тих двох депутатів, які самі написали заяви про припинення розгляду їхніх справ, бо, мовляв, це ж буде несправедливо реєструвати п’ять нових, а двоє залишаться в «підвішеному» стані. Здивувало і те, що усне звернення представника позивача юриста Юрія Михасяка, помічника народного депутата України Івана Деньковича, щодо зміни позовних вимог та можливості часткового задоволення позову, були трускавецьким судом грубо проігноровані. Виглядає на те, що судді взяли курс на затягування справи, адже наступне судове засідання призначили аж на 21 травня (15.00), проте і в цей день рішення суд може ще і не прийняти.

30.04.2009|Власна інформація|
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №32

за 30.04.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України