роздуми

 
 

Проїзд до Стебника подорожчав на 50%

З 1 лютого зросла ціна по маршруту «Трускавець – Стебник». Якщо раніше з стебницького кільця до Стебника вартість проїзду була 1 гривня, то тепер – 1 гривня 50 копійок.

3.02.2010 |Власна інформація|


Фото від durdom.in.ua

 

 

 

 

Реклама та оголошення

 

Христос народився! Любий друже, з радістю Тебе повідомляю, що я починаю реалізацію свого нового проекту «дитяче розважально-пізнавальне журнальне видання «ВПЕРЕД!». Це буде новий голос у світі дитячої періодики. Я притримуюся думки, що людина формується на початках свого життя, тобто під час дитячих літ. Я зі своєю командою свідомі того, що ми у цім житті є людьми і ми маємо на меті допомагати дітям розвивати, викривати їхні оригінальні таланти, допомагаючи повірити у себе. Василь Сухомлинський казав, що у кожній дитині живе геній, який проситься на свободу. Ми станемо реальними помічниками для батьків та учителів. Ми станемо справжніми друзями для кожної дитини. Наша ціль є далекою. Ми прагнемо змінити спектр світобачення та діяння майбутніх людей. Проте той же Сухомлинський казав, що дитина – це людина вже сьогодні. Дитина за своєю природою є особою доброю, слід лише допомогти дитині.
Я пропоную Тобі долучитися до створення та ефективного функціонування нашого видання. Нам потрібні моральні та креативні люди, які згідні віддавати свою працю та час задля створення справжнього громадянського суспільства серед дітей, за яке так б’ються політики та науковці. Ми шукаємо: авторів текстів (творчий конкурс); дизайнерів (знання програм); реалізаторів (стійкі моральні цінності, дуже потрібні штатні реалізатори).
Якщо Ти маєш бажання допомогти Нам, то звертайся за електронною адресою vpered@e-mail.ua  і Ти станеш частиною великої команди. Діяльність, яка проводиться у рамках проекту здійснюється на волонтерських засад і плата за роботу не передбачується. Змінимо світ разом!

З повагою, Романко

Ресторан «Мисливський рай» запрошує на зустріч Нового Року. Чарівні Дід Мороз та Снігуронька, неперевершений гумор, запальна жива музика, феєрверки, ігри, сюрпризи, вишуканий святковий стіл – все заради Вашого задоволення. Поспішайте!!! Вартість з 1 особи – всього 1 200 гривень. Тел. у Трускавці (03247) 5-34-64, 6-55-50, 6-55-62.

Оркестр естрадно-джазової музики та духовий оркестр «Big-band» в Трускавці – музичні послуги, концерти на замовлення, ювілеї, презентації, шоу-програми. Контакт – п. Василь, адміністратор (067 265 58 45).

 

 

Новини Трускавець та регіон

 
укрвест

СБУ інформує

В умовах сьогодення корупція стала чинником, який реально загрожує національній безпеці, підриває авторитет державного апарату та дискредитує його діяльність, руйнує основні засади демократичного суспільства та конституційного ладу України.

У рамках реалізації поставлених завдань, Службою Безпеки України здійснено низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями.

Варто зазначити, що важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної правоохоронної структури, але й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей.

Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Трускавецькому МВ Управління СБУ у Львівській області діє телефон довіри. Тож якщо Вам стало відомо про факти корупційних дій з боку державних службовців, такі як:

  1. вимагання та отримання хабара;
  2. протиправні дії представників правоохоронних та судових органів;
  3. незаконне відчуження (оренда), приватизація державного та комунального майна;
  4. неправомірне надання дозволів представниками органів влади на заняття тими чи іншими видами діяльності та інші корупційні прояви, телефонуйте за номером у Трускавці 8(247) 5-16-25.

Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно чинного законодавства будуть прийняті відповідні рішення.

    Мешканці Дрогобича, Стебника та Дрогобицького району можуть звертатися за телефоном 8(244) 2-37-65. Одночасно повідомляємо, що Дрогобицьким МВ УСБУ у Львівській області проводиться прийом громадян щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 9.30 до 13.00 з питань, що віднесені до компетенції органів СБУ.

Прес-служба Управління Служби Безпеки України у Львівській області

Перегони на мера

Звернення-прохання

Шановні мешканці м. Трускавець та міст Стебника, Дрогобича, Борислава! Просимо Вас, всіх не байдужих людей до життя бездомних котів та собак, допомогти у відкритті притулку для них у м. Стебник. Потрібно майже все. Не за горами осінь, зима, дощі, холод. Хто чим може, тому будемо раді, нехай допоможе. Також не залишайте нас поза увагою керівники підприємств, приватні підприємці і всі, хто в змозі нам допомогти. За інформацією дзвоніть по тел. 8-067-416-67-07 (Наталія), 8-097-914-67-19 (Лідія), або везіть все до магазину в Стебнику «Зоомагазин». Дуже вдячні всім.
Товариство захисту тварин.

Хлопчина бажає познайомитися в басейні з одною дамочкою, але через сором’язливість не знає, як почати розмову. Врешті зважується і запитує:
Чи не скаже пані, вода тут холодна чи тепла?
Прошу пана, я ту є яко курва, а не яко термометр, - відповідає дамочка.

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України