роздуми

 
 

Районний суд Севастополя поновив Миколу Гука на посаді міського голови Дрогобича

Учора, 21 травня, Гагарінський районний суд м. Севастополя в повному обсязі задовольнив позов Дрогобицького міського голови Миколи Гука до Дрогобицької міської ради та секретаря міської ради Алли Гладун і таким чином скасував рішення міської ради про дострокове припинення його повноважень та поновив його на посаді міського голови. Про це повідомив кореспондент ЗІКу. Також стало відомо, що Микола Гук вже має на руках відповідну постанову суду, яка є обов’язковою до негайного виконання.

Нагадаємо, що 13 лютого 2008 року Дрогобицька міська рада достроково припинила повноваження міського голови Дрогобича Миколи Гука і тимчасово поклала виконання обов’язків Дрогобицького міського голови на секретаря ради А. Гладун – до моменту вступу на посаду новообраного міського голови. Результати таємного голосування щодо припинення повноважень міського голови: 38 голосів – «за», 4 – «проти», 1 – «утримався», один бюлетень було визнано недійсним. На сесії були присутні 44 депутати з 50.

У Дрогобицькому міськрайонному суді тривав розгляд справи за позовом екс-міського голови Миколи Гука до міської ради щодо визнання незаконним рішення сесії про дострокове припинення його повноважень. 23 квітня 2008 року тринадцяте засідання за позовом екс-мера Миколи Гука стало завершальним. Після обіду сторону позивача представляв лише один його адвокат, який повідомив, що Миколу Гука госпіталізовано і від його імені подав до суду заяву з проханням залишити справу без розгляду. Суд оголосив рішення, яким задовільнив прохання позивача. Згодом Микола Гук звернувся з позовною заявою до Гагарінського районного суду Севастополя, в якій вимагає визнати незаконним рішення Дрогобицької міської ради щодо дострокового припинення повноважень міського голови.

10 липня Львівський обласний адміністративний апеляційний суд скасував рішення Дрогобицького міського суду стосовно залишення без розгляду позовної заяви Миколи Гука до Дрогобицької міської ради про визнання недійсним рішення сесії щодо дострокового припинення його повноважень як дрогобицького міського голови. Приймаючи таке рішення, апеляційний суд звернув увагу, що заяву про залишення позовної заяви без розгляду подавав до Дрогобицького суду не особисто Микола Гук, а його представник. Відповідно до рішення апеляційного суду, Дрогобицький міськрайонний суд переглянув свою постанову, якою було відмовлено Миколі Гуку у позові.

23 грудня минулого року Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив скаргу екс-мера Дрогобича Миколи Гука на постанову Дрогобицького суду щодо відмови йому у позові. Це дало змогу продовжити боротьбу за поновлення на посаді в суді першої інстанції за місцем реєстрації – Гагарінському районному суді м. Севастополя.

укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №37

за 22.05.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України