роздуми

 
 

Звіт Грицака не взяли до відома

Більше години тривав звіт мера міста Трускавця Лева Грицака в приміщенні залу санаторію «Карпати». Після оголошеної перерви о 13.00 депутатів знову зібрати не вдалося і прийняття звіту до відома та визнання роботи чинного мера задовільною чи незадовільною перенесено на наступне пленарне засідання, яке відбудеться наступного тижня.

Після звіту мера було багато охочих виступити, причому не лише з середовища депутатів. Серед виступаючих недепутатів – п.Дідик, п. Шиманський,  п. Івашків. П. Олег Шоломіцький та п. Ірина Колтко вимагали не відтягувати з вирішенням питання автономного опалення, вчителька з ЗСШ № 3 п. Лариса Босак плакала перед мером та депутатами, що вже 22 роки стоїть як молодий спеціаліст в житловій черзі і за цей час квартири отримало все керівництво міськвно, всі директори, а вона мусить жити в невістках, на що окремі безсердечні депутати закидали, що «з свекрухою треба помиритися», а начальник відділу освіти п. Лобик попросив «не влаштовувати в сесійній залі концертів». Інша причина, з якою п. Босак прийшла на сесію – це те, що її хочуть за активну позицію позбавити звання «вчителя-методиста».

З різкою критикою чинного мера та п. Алієва щодо невиконання ними своїх обіцянок виступила знаний у  Трускавці юрист п. Оксана Скальська. Вона домоглася свого і ремонт в її квартирі працівники КП «Наше місто» все ж здійснюватимуть. А от сім`ю погорільців Венгрин, яка підійшла до мера в перерві, мер просто «відшив». На запитання, чи не планує Лев Ярославович вибачатися перед мешканцями за подання на них в прокуратуру, присутні почули слова «Я не маю за що вибачатися перед мешканцями». Спокійно зреагував п. Грицак і на слова заступника міністра з питань ЖКГ п Лотоцького, передані вустами п. Олега Шоломіцького «Такого мера в шию гнати треба».

22.05.2009|Власна інформація|
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №37

за 22.05.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України