роздуми

 
 

Трускавець Лас-Вегасом не стане

Звернення депутата ТМР від «Пори» п. Олега Карпина на сесії 21 травня про створення у Трускавці спеціальної зони  ігрового бізнесу не знайшло підтримки депутатського корпусу. Питання було заблоковано фракцією «Наша Україна», її голова п. Ігор Пілько оприлюднив офіційну позицію фракції з цього питання, зазначивши, що Трускавець – не Лас-Вегас, а бальнеологічний курорт, на що п. Карпин парирував, що для того щоб так говорити, треба б побувати в Лас-Вегасі. Таким чином 15 голосів депутатів виявилося недостатньо і звернення підтримано не було.

Позитивними моментами в цьому зверненні, які підкреслював п. Олег, були збільшення кількість робочих місць в Трускавці, збільшення надходжень до міського бюджету, покращення наповнюваності санаторіїв в так званий несезонний зимовий період, винесення ігрових зон за межі міста, можливо на Помярки та ряд інших моментів.

22.05.2009|Власна інформація|
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №37

за 22.05.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України