роздуми

 
 

Вісті зі Стебника

В Будинку художньо-естетичної творчості учнівської молоді Стебника відбувся конкурс до 200-річчя від Дня народження Миколи Гоголя «Україну він завжди носив у душі», в якому взяли участь як вихованці цього закладу, так і учні шкіл №№ 6,7,11,18.

В міській лікарні Стебника проходила виставка пасок, писанок та великодніх рушничків, про це повідомив Роман Пукало, головний лікар стебницької лікарні.

Головний бухгалтер стебницького міськвиконкому п. Оксана Німеровська поставила під сумнів доцільність рішення сесії щодо виділення коштів для відстоювання у судах справи щодо повернення у власність міста меблевого магазину та відстоювання позиції правомірності припинення повноважень стебницького мера Романа Калапача.

Стебничани з 1 травня можуть оплачувати рахунки за електроенергію і в Дрогобичі, в будь-якому банку, а мешканці приватного сектору («Стебник-село») – і на вулиці Микелити, в приміщенні електромереж.

«Ой, не смішіть мої тапочки» - так би в Одесі прокоментували суми премій, які отримали стебничани як результат конкурсу на краще прибирання територій напередодні Великодня. Перше місце розділили між собою три ОСББ, представниці кожної з них на руки отримали по … сто гривень.

06.05.2009|Анатолій Власюк, газета «Воля громади»|
укрвест

Подолаємо корупцію разом!!!

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Львівській області інформує платників податків та громадян про те, що за  «Телефоном довіри»
8(032)293-39-56 або 8(032)297-33-89  Ви можете, назвавши себе, або анонімно, повідомити співробітників підрозділу, які Вас вислухають та перевірять інформацію про:

  1. протиправні дії працівників податкової служби, в тому числі податкової міліції;
  2. факти корупції та зловживання посадовим становищем.

Конфіденційність звернення у відділ по боротьбі з корупцією гарантується.
«Телефон довіри» працює цілодобово (після 18.00 – автовідповідач).
У письмовому вигляді Ваші скарги та звернення щодо фактів службових злочинів та корупційних дій працівників органів ДПС  просимо подавати за адресою:
79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, ВБК в органах ДПС ДПА у Львівській області..
Сподіваємось на правдивість інформації та взаємодовіру.

Телефон довіри у Трускавці: 5-17-30.

Свіжий випуск ТВ №33

за 06.05.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України