роздуми

 
 

Вісті зі Стебника

За словами керівника КП «Стебниктеплокомуненерго» Ореста Лабовки, борг стебничан за спожите тепло становить 2 мільйони гривень. На  600 злісних неплатників подали до суду.

За інформацією головного бухгалтера стебницького міськвиконкому Оксани Німеровської, станом на 1 травня ц. р. закріплені доходи міського бюджету склали 354, 8 тисячі гривень (109% від запланованого), а власні доходи - 453, 7 тисячі гривень (96% від запланованого). В цілому, враховуючи дотацію із дрогобицького міського бюджету в сумі 30 тисяч гривень, надходження до міського бюджету Стебника склали 93% від запланованого.

За словами директора КП «Ринок Прикарпаття» Любові Калапач, у квітні підприємство перевиконало план з ринкового збору. Однак у загальному з початку року є відставання, адже за рік має надійти не 35 тисяч гривень, як раніше, а 90 тисяч. Керівник підприємства переконана, що до кінця року план буде виконаний.

Екс-мер Стебника Роман Калапач вимагає надати йому відеозапис сесії СМР від 31 жовтня 2008 року, коли і відбулося його звільнення з посади. Він вважає, що дострокове припинення його повноважень було незаконним. В травні судові засідання по справі «Калапач проти СМР» тривали 12 та 25 числа, головуючий суддя – Андрій Хомик.

За словами головного інженера КП «МВУЖКГ» Любомира Урбановича, працівники підприємства повісили оголошення про ймовірне зупинення ліфтів у під`їздах тих будинків, які найбільше заборгували комунальникам.

За словами начальника Стебницького відділення міліції Вадима Рябцева, правоохоронцям дошкуляють дрібні крадіжки. Зокрема, по підвалах крадуть картоплю, а в селі Уличному - вулики. Також він повідомив, що було би добре, аби за торгівлею спиртними напоями у нічний час стежила не лише міліція, а й відповідна комісія, створена міською владою. За його словами, на виконання Постанови кабінету Міністрів України, в Стебнику закриті всі заклади, де є ігрові автомати.

У квітні в Стебнику померла 21 людина (від 29 до 87 років життя), народилося 17 дітей, з них 10 хлопчиків та 7 дівчаток. Шлюб взяло 5 пар.

Товариство захисту тварин щиро дякує лікареві-ветеринару Романові Михайловичу Бараняку за пророблену ним роботу. Завдяки йому простерилізовано чимало собак, що зменшує їх агресивність та ймовірність укусів.

15 травня відбулася позачергова сесія СМР, де на порядку денному стояло питання відхилення протесту дрогобицького міжрайонного прокурора Олега Соболя (по питанні конкурсної комісії щодо оренди комунального  майна). Суть протесту прокурора нагадала помічник прокурора Зоряна Павлів, нещодавно призначена суддею дрогобицького міськрайонного суду. На закон посилався і голова конкурсної комісії Микола Варивода. В підсумку протест прокурора не відхилили і не задовольнили.

24 травня в стебницькому Народному Домі відбулося святкування 40-ліття міської музичної школи. В загальному свято тривало біля трьох годин за участю міської влади та гостей, виконавців.

26.05.2009|Анатолій Власюк, стебницька газета «Воля громади»|
 

Новини Трускавець та регіон

 
укрвест

СБУ інформує

В умовах сьогодення корупція стала чинником, який реально загрожує національній безпеці, підриває авторитет державного апарату та дискредитує його діяльність, руйнує основні засади демократичного суспільства та конституційного ладу України.

У рамках реалізації поставлених завдань, Службою Безпеки України здійснено низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями.

Варто зазначити, що важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної правоохоронної структури, але й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей.

Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Трускавецькому МВ Управління СБУ у Львівській області діє телефон довіри. Тож якщо Вам стало відомо про факти корупційних дій з боку державних службовців, такі як:

  1. вимагання та отримання хабара;
  2. протиправні дії представників правоохоронних та судових органів;
  3. незаконне відчуження (оренда), приватизація державного та комунального майна;
  4. неправомірне надання дозволів представниками органів влади на заняття тими чи іншими видами діяльності та інші корупційні прояви, телефонуйте за номером у Трускавці 8(247) 5-16-25.

Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно чинного законодавства будуть прийняті відповідні рішення.

    Мешканці Дрогобича, Стебника та Дрогобицького району можуть звертатися за телефоном 8(244) 2-37-65. Одночасно повідомляємо, що Дрогобицьким МВ УСБУ у Львівській області проводиться прийом громадян щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 9.30 до 13.00 з питань, що віднесені до компетенції органів СБУ.

Прес-служба Управління Служби Безпеки України у Львівській області

Свіжий випуск ТВ №38

за 26.05.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Приїжджає кацап до села….пробиває колесо….стає міняти його…….це усе спостерігає вуйко….пізніше підходить та питає : (В) -” ти що це робиш?”
(К) - “невідеш…калісо снімаю…..” вуйко піднімає ломаку… і зі словами “а я магнітолу спиздю” - розбиває нею скло у авто…)))))

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України